Møtested og opplevelsessenter

Barnas Lekeland er Nordvestlandets første og største innendørs aktivitetshus og lekeland. Et unikt innendørs aktivitetshus, kafé og lekelandkonsept for barnefamilier, barnehager, skoler, idrettslag, lag og foreninger, bedrifter og andre med ansvar for barn og unge. Barnas Lekeland er et møtested der barna står i fokus. Her er de i aktivitet i trygge omgivelser, og får utvikle seg motorisk, intellektuelt og sosialt.

Barnas Lekeland er spesielt tilrettelagt for barn i alderen 0 – 12 år. Barn har bare adgang sammen med voksne, og voksne har bare adgang sammen med barn.

Se ordensregler under Praktisk informasjon.

Barnas Lekeland Ålesund ligger sentralt plassert i Spjelkavik kun 2 minutter fra Moa – vis a vis Spjelkavik Kunstgressbane. Gratis kundeparkering og trådløst nettverk.

Sikkerhet og sikkerhetsrutiner

Barnas Lekeland er utstyrt og drives i henhold til gjeldende sikkerhetsregler. Lekeapparater og andre installasjoner er underlagt godkjenning av bla. Tüv og gjeldene lovgivning. Alle apparater og installasjoner etterses daglig i en beskrevet internkontroll. De er også underlagt eksterne kontroller og inspeksjoner. Som foresatt/foreldre har du selv ansvar for at ditt/dine barn følger våre regler/instruksjoner.

Sosialt ansvar

Barnas Lekeland skal bidra til et inkluderende samfunn for alle.  Vi samarbeider med bla. Kreftforeningen, SOS Barnebyer, Røde Kors, Opplevelseskortet og andre organisasjoner . Sammen gir vi barn i en vanskelig situasjon gode opplevelser her hos oss.

Lokale eiere

Barnas Lekeland ble etablert i Ålesund i 2007 og i Molde i 2009. Barnas Lekeland har lokale eiere, og er ikke tilknyttet noen kjeder.

Har du lyst å jobbe hos oss?

Send søknad med CV til Husk å skrive om du vil jobbe i Molde eller i Ålesund. 

 

60k

samarbeidspartnere:


©Barnas Lekeland AS - Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS - Powered by CLAW