Ny runde med babysang starter i Ålesund onsdag 22. januar

Endelig kan vi gjenta suksessen med Babysang i Ålesund. Babysang foregår 12 onsdager på rad f.o.m. onsdag 22. januar. Babysang passer for barn fra 3 mnd - 1 år.  Bindende påmelding. Les mer. 

 
Publisert: 26/08/19 oppdatert: 02/01/20

Babysang består av sang, rim, regler og mye kos for store og små. Hver babysang varer fra ca 45 - 60 minutter. Den ledes av en erfaren instruktør, og programmet tilpasses de små som er tilstede. 

 

Babysang  er et godt sosialt tiltak for både små og store. Prisen er gunstig: Kun kr 600,- for 12 ganger. Da er frukt, kaffe og te inkludert. 


Viktig: Antallet plasser er begrenset. Send bindende påmelding til eller stikk innom resepsjonen på Barnas Lekeland her i Ålesund.

Barsels- og småbarntreff – for barn og mor eller far

barsels-og-smabarntreff-for-barn-og-mor-eller-far

Litt forandring i hverdagen er bra for store og minste. Ta med barselgruppen, eller kom alene og møt andre i samme situasjon. Småbarnavdelingen er virkelig blitt et treffsted for kos, lek – og et lite måltid. 

Les mer

Viktig informasjon COVID -19

viktig-informasjon-covid-19

Kjære gjester - vi står alle i en spesiell situasjon i forbindelse med COVID- 19/Coronaviruset. Vi følger tett alle retningslinjer og råd fra Helsemyndigheter, Folkehelseinstiuttet og Bransjeorganisasjoner - og de retnings...

Les mer
60k

samarbeidspartnere:


©Barnas Lekeland AS - Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS - Powered by CLAW