Barsels- og småbarntreff – for barn og mor eller far

Litt forandring i hverdagen er bra for store og minste. Ta med barselgruppen, eller kom alene og møt andre i samme situasjon. Småbarnavdelingen er virkelig blitt et treffsted for kos, lek – og et lite måltid. 

Publisert: 14/09/16 oppdatert: 31/12/17

Småbarnavdelingen på Barnas Lekeland er et trygt og godt sted der alt er lagt til rette for de minste og bare for dem. Her leker de sammen og får nye bekjentskaper, mens de voksne slapper av med verdens beste samvittighet - uten å miste minstene av syne. 

Nå som det er så mange flinke fedre som er hjemme med barna, ser vi at også gutta liker å ta med seg de små og møte likesinnede. - Erfaringsutveksling og hyggeprat er akkurat like viktig, sa en av dem til oss. Klikk her for å lese Kristin Grue Langsets artikkel "Pappabarselgruppe: Dette gjør vi annerledes enn mødrene" i Aftenposten. 

 

Skal du ha bursdagsselskap ? Spør oss i dag!

bursdagsselskap-i-host-send-oss-en-foresporsel-i-dag

Vi er i full gang med booking av bursdager for vinteren og våren - det lønner seg å være tidlig ute. NYHET: fra 13. januar arrangerer vi bursdager også på mandager. Klikk på det blå feltet under for me...

Les mer
60k

samarbeidspartnere:


©Barnas Lekeland AS - Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS - Powered by CLAW